כשאתם יוצאים לחופשה אתם רוצים לאכול טוב ולהתפנק במסעדות הכי שוות שיש. בצדק. למרבה המזל, ממש לפני חודש חולקו בספרד פרסים ל-50 המסעדות הטובות בעולם. המסעדות השונות דורגו על בסיס חוות הדעת של למעלה מ-1,000 מומחים מתחום המזון, בהם כתבי אוכל, שפים, מסעדנים ומטיילים שבוחרים בטיולים קולינאריים בכל העולם. אם אתם מתכננים חופשה בקרוב או אם אתם פשוט רוצים לדעת איפה מחכה לכם האוכל הטוב ביותר, הנה הרשימה.

 

 

50: Test Kitchen – קייפ קוד, דרום אפריקה

 

49: Nahm – בנגקוק, תאילנד

 

48: Hiša Franko – קובאריד, סלובניה

 

47: Schloss Schauenstein – פורסטנאו, שוויץ

 

 

46: Saison – סן פרנסיסקו, ארה”ב

 

 

45: Dinner by Heston Blumenthal – לונדון, בריטניה

 

solid cod in cider from Heston’s

A post shared by kuanyiou (@kuanyiou) on

 

44: Mikla – איסטנבול, טורקיה

 

 

43: Azurmendi – לאראבצו, ספרד

 

 

42: Ledbury – לונדון, בריטניה

 

 

41: Nihonryori RyuGin – טוקיו, יפן

 

 

40: Septime – פריז, צרפת

 

 

39: Astrid y Gastón – לימה, פרו

 

 

38: Lyle’s– לונדון, בריטניה

 

 

37: Restaurant Tim Raue – ברלין, גרמניה

 

 

36: Realeקאסל די סנגרו, איטליה

 

35: Maaemo – אוסלו, נורבגיה

 

 

34: Alinea – שיקאגו, ארה”ב

 

 

33: The Clove Club – לונדון, בריטניה

 

As we get ready for tonight’s The World’s 50 Best Restaurants ceremony in Bilbao we are spending this week looking back at dishes from the past year at The Clove Club. From the winter menu: Burnt Clementine Granita, Organic Buttermilk Mousse. 📸 by @pa_jorgensen Good luck to everyone taking part tonight, we hope to make it into the Top 50 again, and whatever happens, we are proud to be here and find ourselves part of a fun, energetic, supportive, positive, dynamic gang of chefs. Tonight is about celebrating an amazing group of people who were our heroes but now we call our friends. 🙏 ______________________________ @thecloveclub @itsisaac @theworlds50best #worlds50best #thecloveclub #isaacmchale #shoreditch #london #fiftybest #michelinstar #finefood #chef #awards #celebrate #bilbao

A post shared by The Clove Club (@thecloveclub) on

 

32: Tickets – ברצלונה, ספרד

 

 

31: Arzak – סאן סבסטיאן, ספרד

 

 

30: D.O.M. – סאו פאולו, ברזיל

 

 

29: Alléno Paris au Pavillon Ledoyen – פריז, צרפת

 

 

28: Odette – סינגפור

 

 

27: Boragó – סנטיאגו, צ’ילה

 

 

26: Le Bernardin – ניו יורק, ארה”ב

 

LOBSTER Baked Lobster; Creamy White Corn Polenta, Red Wine-Gumbo Sauce

A post shared by Le Bernardin (@lebernardinny) on

 

25: Cosme – ניו יורק, ארה”ב

 

 

24: Ultraviolet – שנחאי, סין

 

 

23: Le Calandre – רובאנו, איטליה

 

New summer menu at Le Calandre starts today!

A post shared by Massimiliano & Raffaele Alajmo (@alajmobros) on

 

22: Narisawa – טוקיו, יפן

 

Working bees 🐝🐝🐝 #narisawa #satoyama #satoyamacuisine #youngchef

A post shared by NARISAWA (@narisawapress) on

 

21: Alain Ducasse au Plaza Athénée – פריז, צרפת

 

 

20: Attica – מלבורן, אוסטרליה

 

Avo and Wattleseed Salada 📷 @colinpagephoto

A post shared by Attica Restaurant Melbourne (@atticamelbourne) on

 

19: Geranium – קופנהגן, דנמרק

 

 

18: Disfrutar – ברצלונה, ספרד

 

A post shared by Disfrutar Barcelona (@j.lee551) on

 

17: Den – טוקיו, יפן

 

Best meal of our Japan trip! DEN #Tokyo with Chef @ZaiyuHasegawa and team was just an amazing and fun meal of discover flavors with artful plating. We had so much fun at the meal and so did everyone else at the table. We enjoyed every course, from starting with dessert to having Dentucky fried chicken, awesome sashimi, the best rice course and more desserts. Seriously, grab your reservation as soon as you book your ticket to Tokyo! Swipe to see ALL the food photos, be preparer to drool 🤤… #DENTokyo #World50Best #Asia50Best #MichelinStarRestaurant #DrooliusTokyo #DrooliusJapan #DrooliusTravels . . . . . #Japan #TeamDroolius #LadyDroolius #asaturdayinmay #Droolius #Tokyofood #zipkick #foodbeast #foodspotting #TokyoFood #ZaiyuHasegawa #LumixG9 #LumixImages

A post shared by Droolius Food & Travel Photos (@droolius) on

 

16: Piazza Duomo – אלבה, איטליה

 

 

15: White Rabbit – מוסקבה, רוסיה

 

 

14: Steirereck – וינה, אוסטריה

 

 

13: Pujol – מקסיקו סיטי, מקסיקו

 

Servicio⚡

A post shared by Pujol (@pujolrestaurant) on

 

12: Blue Hill at Stone Barns – ניו יורק, ארה”ב

 

 

11: Quintonil – מקסיקו סיטי, מקסיקו

 

In Mexico City, a small group of adventurous chefs, each of whom has done a stint at Enrique Olvera’s groundbreaking temple of gastronomy, Pujol, is raising the metropolis’s cuisine to the next level. On a quiet street in upscale Polanco, lunch service begins at Quintonil (pictured) at 1 p.m. Chef Jorge Vallejo worked with Olvera from 2007 to 2010. His wife and partner at Quintonil, Alejandra Flores, was Pujol’s director of operations; she conducted Vallejo’s job interview. They opened Quintonil together in 2012, and at No. 11, it now ranks two spots ahead of Pujol on the current list of the World’s 50 Best Restaurants. “Jorge has had the ambition from the beginning to be one of the most important chefs in Mexico,” Olvera says. Read the full story online or through the link in bio. (🖊: @howiekahn, 📸: @piariverola) #WSJMagazine

A post shared by WSJ. Magazine (@wsjmag) on

 

10: Asador Etxebarri – אקספה, ספרד

 

 

9: Mugaritz – סאן סבסטיאן, ספרד

 

 

8: Arpege – פריז, צרפת

 

 

7: Maido – לימה, פרו

 

6: Central – לימה, פרו

 

Navajas / Razor Clams @materiniciativa @pialeonkjolle un invierno de colores 🌱

A post shared by Virgilio Martinez (@virgiliocentral) on

5: Gaggan – בנגקוק, תאילנד

 

במקום ה-5

(Facebook / Gaggan)

 

4: Eleven Madison Park – ניו יורק, ארה”ב

 

 

3: Mirazur – מנטון, צרפת

 

 

2: El Celler de Can Roca – חירונה, ספרד

 

 

1: Osteria Francescana – מודנה, איטליה

 

 

אולי יעניין אותך גם?

X
זירת ההשוואות חיסכו עכשיו >