אלו הן 50 המסעדות הטובות ביותר בעולם
כשאתם יוצאים לחופשה אתם רוצים לאכול טוב ולהתפנק במסעדות הכי שוות שיש. בצדק. למרבה המזל, ממש לפני חודש חולקו בספרד פרסים ל-50 המסעדות הטובות בעולם. המסעדות השונות דורגו על בסיס חוות הדעת של למעלה מ-1,000 מומחים מתחום המזון, בהם כתבי אוכל, שפים, מסעדנים ומטיילים שבוחרים בטיולים קולינאריים בכל העולם. אם אתם מתכננים חופשה בקרוב או אם אתם פשוט רוצים לדעת איפה מחכה לכם האוכל הטוב ביותר, הנה הרשימה.
50: Test Kitchen – קייפ קוד, דרום אפריקה
49: Nahm – בנגקוק, תאילנד
“For me, the most rewarding aspect is that Nahm has been a happy restaurant,” says #Chef David Thompson, who will be leaving Nahm next week. #Bangkok #Thailand https://t.co/1hGOMFgBEq pic.twitter.com/6ubBgJitu2
— The World’s 50 Best (@TheWorlds50Best) 28 באפריל 2018
48: Hiša Franko – קובאריד, סלובניה
47: Schloss Schauenstein – פורסטנאו, שוויץ
Eeny, meeny, miny, I want them all! Sweets from Schloss Schauenstein. #Worlds50Best https://t.co/iXXfa0yPbe pic.twitter.com/nImNK21bFa
— The World’s 50 Best (@TheWorlds50Best) 27 באוגוסט 2016
46: Saison – סן פרנסיסקו, ארה”ב
45: Dinner by Heston Blumenthal – לונדון, בריטניה
44: Mikla – איסטנבול, טורקיה
43: Azurmendi – לאראבצו, ספרד
How chefs can cook a better future through #sustainability, by Eneko Atxa of Azurmendi. https://t.co/jM5m8JXDkt #Worlds50Best @Azurmendi_Atxa @eneko_atxa @Dekton pic.twitter.com/tAiSxAtUjN
— The World’s 50 Best (@TheWorlds50Best) 13 ביולי 2018
42: Ledbury – לונדון, בריטניה
41: Nihonryori RyuGin – טוקיו, יפן
Nihonryori RyuGin has evolving traditions from one of Japan’s most successful and creative #chefs, Seiji Yamamoto. https://t.co/8NRu4AMs3F pic.twitter.com/egOglTpqpK
— The World’s 50 Best (@TheWorlds50Best) 20 באוקטובר 2016
40: Septime – פריז, צרפת
39: Astrid y Gastón – לימה, פרו
I know @RayNolan will block me but… this scallop with frozen powdered apple at Astrid y Gaston was incredible. pic.twitter.com/6PLYA5OF3J
— Brian Caulfield (@BrianCVC) 20 במאי 2018
38: Lyle’s– לונדון, בריטניה
37: Restaurant Tim Raue – ברלין, גרמניה
36: Reale – קאסל די סנגרו, איטליה
Our Oct recipe is by Gian Piero Vivalda of 3* restaurant Antica Corona Reale #TastyTuesday https://t.co/yIsmDGBBlV pic.twitter.com/rxdLVWVdEe
— Laurent-Perrier UK (@ChampagneLPUK) 27 באוקטובר 2015
35: Maaemo – אוסלו, נורבגיה
34: Alinea – שיקאגו, ארה”ב
33: The Clove Club – לונדון, בריטניה
32: Tickets – ברצלונה, ספרד
31: Arzak – סאן סבסטיאן, ספרד
30: D.O.M. – סאו פאולו, ברזיל
29: Alléno Paris au Pavillon Ledoyen – פריז, צרפת
28: Odette – סינגפור
27: Boragó – סנטיאגו, צ’ילה
26: Le Bernardin – ניו יורק, ארה”ב
25: Cosme – ניו יורק, ארה”ב
24: Ultraviolet – שנחאי, סין
Ultraviolet by Paul Pairet – the avant-garde, multisensory, top-secret Shanghai restaurant by the French chef of the same name – has added a new accolade to its list: the Art of Hospitality Award at #Asias50Best 2018. https://t.co/FocsHfzHbj pic.twitter.com/OT6Fryncvx
— The World’s 50 Best (@TheWorlds50Best) 21 באפריל 2018
23: Le Calandre – רובאנו, איטליה
22: Narisawa – טוקיו, יפן
21: Alain Ducasse au Plaza Athénée – פריז, צרפת
20: Attica – מלבורן, אוסטרליה
19: Geranium – קופנהגן, דנמרק
18: Disfrutar – ברצלונה, ספרד
17: Den – טוקיו, יפן
16: Piazza Duomo – אלבה, איטליה
15: White Rabbit – מוסקבה, רוסיה
14: Steirereck – וינה, אוסטריה
13: Pujol – מקסיקו סיטי, מקסיקו
12: Blue Hill at Stone Barns – ניו יורק, ארה”ב
11: Quintonil – מקסיקו סיטי, מקסיקו
10: Asador Etxebarri – אקספה, ספרד
A8 This ice cream in beet “sauce” at Asador Etxebarri. Sounds simple and underwhelming, but far from it #foodtravelchat pic.twitter.com/X11paBrhq4
— Jennifer L Kirk ✈🍴 (@The_Jenius) 2 בנובמבר 2017
9: Mugaritz – סאן סבסטיאן, ספרד
8: Arpege – פריז, צרפת
.@Elior_France strengthens its commitment alongside @Mr_Goodfish to promote #ResponsibleFishing 🎣 Every Wednesday, the restaurants of Arpège raise the awareness of some 50,000 guests to the preservation of #seafood resources 🐟 https://t.co/RfEWcWRrCR #PositiveFoodprint #CSR pic.twitter.com/JloLv2stPj
— Elior Group (@Elior_Group) 15 במאי 2018
7: Maido – לימה, פרו
6: Central – לימה, פרו
5: Gaggan – בנגקוק, תאילנד
4: Eleven Madison Park – ניו יורק, ארה”ב
3: Mirazur – מנטון, צרפת
2: El Celler de Can Roca – חירונה, ספרד
1: Osteria Francescana – מודנה, איטליה
And The World’s Best Restaurant Is… Osteria Francescana in Modena, helmed by chef @massimobottura, was crowned the world’s best restaurant for 2018 at ‘The World’s 50 Best Restaurants’ event – the Oscars of gastronomy – held in Spain last week. https://t.co/2pzSui3tR4 #news pic.twitter.com/eAfcVvLGzy
— Italy Magazine (@ItalyMagazine) 27 ביוני 2018